INGREDIËNTEN

  • 20 st. Greenway witte worst met tuinkruiden (vegetarisch)
  • 3,5 kg Vergeten Groentenmix (Ardo)
  • 2 kg tomatenstukjes (gepeld)
  • 400 g gedroogde abrikozen
  • 300 g plantaardige vetstof zoals sojaboter of olijfolie
  • 1,5 kg fijne boontjes
  • 0,8 l water
  • 100 g groentebouillon
  • 120 g Medina-kruiden (Verstegen)
  • 80 g verse munt of koriander (of mengeling)
  • Harissa

Tajine

20 personen

STAP 1

Laat wat vetstof opwarmen, voeg het water en de bouillon toe en stoof de groenten beetgaar.

STAP 2

Voeg de tomatenstukjes, abrikozen, Medina-kruiden en verse munt of koriander (of een mengeling) toe en laat nog 15 minuten garen op een zacht vuur.

STAP 3

Bak de Chipolata’s van Greenway op de bakplaat of in de oven. Voeg ze toe aan de tajine.

STAP 4

Dien op met couscous.