INGREDIËNTEN
- 20 st. Greenway witte worst met tuinkruiden (vegetarisch)
- 3,5 kg Vergeten Groentenmix (Ardo)
- 2 kg tomatenstukjes (gepeld)
- 400 g gedroogde abrikozen
- 300 g plantaardige vetstof zoals sojaboter of olijfolie
- 1,5 kg fijne boontjes
- 0,8 l water
- 100 g groentebouillon
- 120 g Medina-kruiden (Verstegen)
- 80 g verse munt of koriander (of mengeling)
- Harissa
Tajine
20 personen
STAP 1
Laat wat vetstof opwarmen, voeg het water en de bouillon toe en stoof de groenten beetgaar.
STAP 2
Voeg de tomatenstukjes, abrikozen, Medina-kruiden en verse munt of koriander (of een mengeling) toe en laat nog 15 minuten garen op een zacht vuur.
STAP 3
Bak de Chipolata’s van Greenway op de bakplaat of in de oven. Voeg ze toe aan de tajine.
STAP 4
Dien op met couscous.