INGREDIËNTEN
- 400 gr Greenway Filetstukjes “Just like chicken” (vegan)
- 100 g wortelblokjes
- 200 gr Parijse champignons
- 200 gr uien (in blokjes)
- 80 g sojaboter of margarine
- 10 g lookpuree
- 4 beschuiten
- 20 g mosterd
- 300 ml bruin bier
- 300 ml water
- 30 g perenstroop
- Takje tijm
- 2 blaadjes laurier
- Peper & zout
Stoofvlees
4 personen
STAP 1
Bak de uien samen met de wortelblokjes tot de ui goudbruin kleurt. Voeg de look, de filetstukjes en de fijngesneden champignons toe en bak nog een aantal minuten.
STAP 2
Voeg de tijm, laurier en het bruin bier toe samen met de perenstroop en het water.
STAP 3
Besmeer de beschuiten met mosterd en laat gedurende zo’n 10 minuten mee sudderen. Roer vervolgens alles nog eens goed door.