![spaghetti-putanesca-header-website-sq](https://greenway.be/wp-content/uploads/2021/09/spaghetti-putanesca-header-website-sq.jpg)
INGREDIËNTEN
- 1 ui
- 1 blik tomatenstukjes
- 1 el groentebouillon (poeder/vloeibaar)
- 200 g Greenway groenteballetjes
- Beetje vetstof
- Spaghetti voor 4 personen
- Handvol kappers
- Handvol zwarte olijven
Spaghetti puttanesca met groenteballetjes
![](https://greenway.be/wp-content/themes/Divi-Child-Theme/assets/img/time.png)
![](https://greenway.be/wp-content/themes/Divi-Child-Theme/assets/img/persone.png)
4 personen
STAP 1
Verhit wat olijfolie in een pan. Voeg de ui en tomatenstukjes toe en stoof aan.
STAP 2
Voeg wat groentebouillon toe en roer even.
STAP 3
Voeg de kappertjes en de olijven toe.
STAP 4
Bak de groenteballetjes apart in een pan en voeg ze vervolgens toe aan de saus.
STAP 5
Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking en serveer met de saus.