INGREDIËNTEN
- 20 wraps
- 1 kg Greenway Filetstukjes “Just like chicken”(vegan)
- 5 avocado’s
- 2 bundels radijzen
- 800 g kruidenkaas
- 250 g artisjokbodems
- 400 g maïs
- 250 g kerstomaten
- 150 g jonge bladsla
- 6 dl soya cuisine (op te kloppen, Alpro)
- 400 g mild & creamy
- (alternatief natuuryoghurt, Alpro)
- Spicemix del mondo chimichurri PURE (Verstegen)
- Spicemix del mondo mediterraé PURE (Verstegen)
- Peper & zout
Mediterrane wrap met zongedroogde tomaten en kruidenkaas
20 personen
STAP 1
Grill de wrap.
STAP 2
Bak de Kipstukjes in olijfolie en kruid met wat peper.
STAP 3
Klop de soja cuisine op en meng met de mild & creamy. Kruid af met de chimichurri spicemix, peper en zout.
STAP 4
Stoom de artisjok en snijd in reepjes.
STAP 5
Bestrijk de wrap met de roommengeling en verdeel de garnituren (kerstomaten, artisjokreepjes, avocado in schijfjes, radijzen in kwartjes, maïs en kruidenkaas).
STAP 6
Werk af met de mediterraé spicemix en de jonge bladsla.