mediterrane wrap met zongedroogde tomaten en kruidenkaas en Greenway Filetstukjes “Just like chicken”

INGREDIËNTEN

20 wraps
5 avocado’s
2 bundels radijzen
800 g kruidenkaas
250 g artisjokbodems
400 g maïs
250 g kerstomaten
150 g jonge bladsla
6 dl soya cuisine (op te kloppen, Alpro)
400 g mild & creamy
(alternatief natuuryoghurt, Alpro)
Spicemix del mondo chimichurri PURE (Verstegen)
Spicemix del mondo mediterraé PURE (Verstegen)
Peper & zout

Mediterrane wrap met zongedroogde tomaten en kruidenkaas

20 personen

STAP 1

Grill de wrap.

STAP 2

Bak alle groenten samen met de look in een andere pan.

STAP 3

Klop de soja cuisine op en meng met de mild & creamy. Kruid af met de chimichurri spicemix, peper en zout.

STAP 4

Stoom de artisjok en snijd in reepjes.

STAP 5

Bestrijk de wrap met de roommengeling en verdeel de garnituren (kerstomaten, artisjokreepjes, avocado in schijfjes, radijzen in kwartjes, maïs en kruidenkaas).

STAP 6

Snijd een rode ui in halve maantjes en marineer ze met rijstazijn.

STAP 7

Werk af met de mediterraé spicemix en de jonge bladsla.

nl_BENL