INGREDIËNTEN

  • 1 pakje Greenway Chipolata’s
  • 5 hotdogbroodjes
  • 1 courgette
  • 1 rode paprika
  • 1 rode ui
  • ½ dl olijfolie
  • 100 g veganaise of mayonaise
  • Scheutje truffelolie
  • Peper
  • 100g rucola

Haute dog met gebakken chipolata, gegrilde groenten, rode ui en truffelmayo

40 minuten

5 hotdogs

Verwarm de oven voor op 180°.

STAP 1

Snij de courgettes verticaal in lange, dunne repen. Snij ook de paprika in reepjes en de ui in stukjes. Meng met wat olijfolie in een ovenschaal en laat 25 minuten garen in de oven op 180 °C.

STAP 2

Meng de mayonaise of veganaise met een scheutje truffelolie en zwarte peper.

STAP 3

Bak de chipolata’s in boter of olie. We raden je aan om de chipolata’s eerst op een hoog vuur aan alle zijden te schroeien en dan op een laag vuur te laten garen.

STAP 4

Bak de chipolata’s in boter of olie. We raden je aan om de chipolata’s eerst op een hoog vuur aan alle zijden te schroeien en dan op een laag vuur te laten garen.