INGREDIËNTEN

  • 400 gr Greenway gehaktballetjes
  • 1 venkelknol
  • 100 g wortels
  • 100 g courgette
  • 1 kg tomatenstukjes
  • 100 g ui
  • 10 g lookpuree
  • 20 g groentebouillon
  • rozemarijn en tijm
  • vetstof zoals sojaboter of olijfolie
  • Peper en zout
  • Aardappelpuree

Gehaktballetjes in tomatensaus

20

4 personen

STAP 1

Snij de uien fijn en de wortels, courgettes en venkel in brunoise (blokjes).

STAP 2

Verhit de vetstof in en stoof alle groenten samen met de tomatenstukjes, bouillon en de kruiden. Laat een tiental minuten pruttelen op een zacht vuur met een deksel.

STAP 3

Voeg de Greenway gehaktballetjes toe aan de saus. Laat nog 10 minuten verder sudderen op een zacht vuurtje.

STAP 4

Kruid naar smaak met peper en zout. Serveer met aardappelpuree.