Pizza bianco

STAP 1 Verwarm de oven voor op 180° hetelucht (of 200° boven- en onderwarmte). STAP 2 Meng de plakjes butternut, paddenstoelen en rode ui met wat olijfolie, Provençaalse kruiden, peper en zeezout. Meng ook de stukjes chipolata met een klein beetje olijfolie. STAP 3 Haal de pizzabodems uit de verpakking en rol uit op twee […]
Thaïse ‘just like chicken’- sateetjes met pindasaus

STAP 1 Begin met het maken van een marinade. Meng de kokosmelk met de rode currypasta, fijngesneden gember, knoflook, een scheutje sojasaus en de rietsuiker. Meng de filetstukjes met de marinade. Rijg de filetstukjes vervolgens op spiesjes. STAP 2 Voor de pindasaus mix je eenvoudig alle ingrediënten samen tot een gladde saus. STAP 3 Rooster […]
Texas BBQ burger

Verwarm de oven voor op 100°. STAP 1 Meng de stukjes tomaat met de rode ui, chili peper, het sap van de limoen en avocado stukjes. Kruid af met peper en zout. STAP 2 Grill of bak de burger gedurende 1 minuut en 15 seconden aan beide zijden met een beetje vetstof op een matig […]
Greenway gourmet burger

STAP 1 Verwarm de oven voor op 100°. Grill of bak de burger gedurende 1 minuut en 15 seconden aan beide zijden met een beetje vetstof op een matig vuur. STAP 2 Snijd de broodjes doormidden en verwarm ze een paar minuten in de oven. STAP 3 Bak de uienringen in een beetje vetstof tot […]
Indiase Tikka Masala met balletjes

STAP 1 Verhit wat olie in een kookpot en stoof de gesnipperde ui goudbruin. STAP 2 Voeg de gember, look en overige kruiden bij de ui en laat even meebakken op een zacht vuur. STAP 3 Voeg de tomatenstukjes toe en laat nog 10 minuten sudderen. STAP 4 Meng er de yoghurt, amandelpasta en broccoliballetjes […]
Wraps met falafel spinazie

STAP 1 Snij de rode ui, de gele paprika, de courgette en de pepertjes in dunne slierten.Haal de pitjes uit de granaatappel. Je kan dit makkelijk doen door de granaatappel in 2 te snijden en op achterkant te kloppen met een eetlepel. Zo vallen de pitjes er mooi uit! STAP 2 Meng de yoghurt met […]
WAP* (*worst – appelmoes – patatjes)

STAP 1 Schil de aardappelen en kook ze gaar in licht gezouten water. Giet af. STAP 2 Bak de worsten in wat vetstof. Dien de gebakken worsten op met appelmoes en gekookte aardappels. STAP 3 Voilà, meer hoeft het niet te zijn.
Tomatensoep met balletjes

STAP 1 Draai het Greenway Gehakt tot kleine soepballetjes. Duw het gehakt hierbij niet te stevig aan om luchtige balletjes te krijgen. STAP 2 Bak de balletjes in wat vetstof in een pan en voeg ze toe aan de tomatensoep.
Cheezy pasta met meatballs en champignons

STAP 1 Meng de eerste 8 ingrediënten voor de balletjes. Proef en kruid bij. Rol 8 à 10 balletjes, afhankelijk van de grootte. STAP 2 Bak de balletjes op middelhoog vuur in een pan met wat olie. Kook ondertussen de pasta gaar. Bewaar een kopje kookvocht. STAP 3 Haal de balletjes uit de pan wanneer […]
Goulash

STAP 1 Laat de vetstof opwarmen en stoof de sautémix en paprikastrips. Voeg vervolgens het water en de groentebouillon toe en kook de groenten beetgaar. STAP 2 Voeg de tomatenstukjes, het paprikapoeder en de filetstukjes toe. Laat nog 15 minuten sudderen op een zacht vuur. Kruid met peper en zout.