tikka masala met balletjes

INGREDIËNTEN

2 el maïsolie
1 ajuin (fijngesneden)
25 g gember (fijngesneden)
2 teentjes look (fijngesneden)
1 kruidnagel (fijngehakt)
1 kaneelstokje
1 tl kurkuma
1 mespuntje chilipoeder
1 el garam massala
450 g tomatenstukjes
100 g volle yoghurt of kokosyoghurt
3 el amandelpasta
Verse koriander
Groentebouillon

Indiase Tikka Masala met balletjes

4 personen

STAP 1

Verhit wat olie in een kookpot en stoof de gesnipperde ui goudbruin.

STAP 2

Voeg de gember, look en overige kruiden bij de ui en laat even meebakken op een zacht vuur.

STAP 3

Voeg de tomatenstukjes toe en laat nog 10 minuten sudderen.

STAP 4

Meng er de yoghurt, amandelpasta en broccoliballetjes bij en laat nog een vijftal minuten pruttelen.

STAP 5

Werk af met verse koriander en serveer met rijst of naan.

nl_BENL