INGREDIËNTEN

2,2 kg Greenway Gyros (vegan)
8 kg zoete aardappelen
1 kg rode bonen
1 kg mango
400 g avocado
200 g geitenkaas
50 g chilipepers
80 g salsa mexicana
2 l soya cuisine
100 g boter
50 g Spicemix del Mondo guadalajara (Verstegen)
50 g citroen
20 g peper
20 g zout
20 ml olijfolie
20 g krulsla

Batata Mexicana

20 personen

STAP 1

Stoof de Gyros samen met de rode bonen en de salsa mexicana. Breng op smaak met de chilipepers en de spicemix.

STAP 2

Snij de mango en de geitenkaas in blokjes. Plet de avocado tot guacamole en breng op smaak met citroen, peper en zout

STAP 3

Bak de zoete aardappelen gedurende een uurtje op 180 °C.

STAP 4

Snij de zoete aardappel in tweeën en haal er wat vruchtvlees uit.

STAP 5

Dresseer de soya cuisine op een bord, verdeel er wat kruiden en mango over.

STAP 6

Plaats de gehalveerde zoete aardappel op het bord en vul met de Gyros.

STAP 7

Verdeel ook de geitenkaas over de zoete aardappel en kleur met een brander.

STAP 8

Werk af met mango, krulsla en toefjes guacamole.

nl_BENL