lasagnes d'hiver à la viande hachée greenway et aux épinards

INGRÉDIENTS

2 kg Greenway Gehaktballetjes (vegetarisch)
1 kg gegrilde courgettes (Ardo)
1 kg peterseliewortel (Ardo)
2 kg tomatenblokjes
1 kg brunoisemix (Ardo)
20 g lookblokjes (Ardo)
2 l groentebouillon
1,5 l bechamelsaus
500 g tomatenconcentraat
40 lasagnevellen
400 g gemalen emmentaler
1 dl olijfolie
Spaghettimélange (Verstegen)
Peper zwart lampong (Verstegen)

Lasagnes d'hiver

20 personen

ÉTAPE 1

Stoof de look, brunoisemix en tomatenblokjes in wat olijfolie en voeg de groentebouillon en het tomatenconcentraat toe. Breng op smaak met de spaghettimélange.

ÉTAPE 2

Laat de groenten sudderen tot ze beetgaar zijn en kruid met zwarte peper en zout.

ÉTAPE 3

Plet de Gehaktballetjes met een vorm en meng het gehakt onder de groentjes.

ÉTAPE 4

Stoom de peterseliewortel gaar en meng onder de bechamelsaus.

ÉTAPE 5

Maak in een grote ovenschaal laagjes van lasagnevellen, de groentesaus, gegrilde courgettes en de bechamelsaus met peterseliewortel.

ÉTAPE 6

Werk af met de gemalen emmentaler en zet in een voorverwarmde oven van 180 °C gedurende 30 à 40 minuten.

fr_FRFR