Spaghetti bolognaise à la viande hachée Greenway

INGRÉDIENTS

1,25 kg Greenway Gehaktballetjes
1 kg uienstukjes
500 g paprikastukjes
700 g wortelstukjes
300 g selderstukjes
500 g courgetteblokjes
3,2 kg tomatenpulp
0,2 l olijfolie
110 g ketchup
200 g Italiaanse kruiden (Ardo)
0,5 l water
80 g groentebouillon
Sausbinder (maïzena/roux)

Sauce bolognaise

20 personen

ÉTAPE 1

Stoof de groenten beetgaar in de olijfolie.

ÉTAPE 2

Voeg de kruiden, de bouillon, het water, de ketchup en tomatenpulp toe en laat een kwartier sudderen op een zacht vuur. Dik de saus eventueel in met wat sausbinder.

ÉTAPE 3

Hak de Gehaktballetjes fijn en meng ze met de tomatensaus.

ÉTAPE 4

Laat alles nog enkele minuten garen op een zacht vuur.

fr_FRFR