• Duurzaamheid

    Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens, dier en planeet. We kiezen bewust voor ingrediënten en productiemethoden met een lagere ecologische voetafdruk. Zo draag jij met elke maaltijd bij aan een duurzamere toekomst.

Ecologisch verantwoordelijk &

Klantbewust produceren

Al van in de beginjaren van Greenway, streven we ernaar om een zo ecologisch verantwoord productieproces in te richten. Wie gewassen teelt, een machine gebruikt of een product transporteert, stoot natuurlijk wel wat CO2 uit, dat kan je niet tegengaan. Wat je wel kan doen, is je productieproces zo gaan inrichten dat je de uitstoot tot een minimum herleidt: lokale productie, weinig bronverspilling, doordachte partnerships… Bij Greenway hebben we over de jaren heen onze productie continu bijgeschaafd opdat onze impact op het klimaat kleiner zou zijn.
“Greenway is committed to be carbon neutral in 2050.”
cedric website. images 647 x 647 px
Cedric Hanet
CO-CEO Greenway

Klimaatschok

Geert Noels

“De productie van onze voeding is verantwoordelijk voor 26% van de totale uitstoot van broeikasgassen ter wereld Een klimaatvriendelijker eetgedrag kan de uitstoot van onze voeding met de helft reduceren”

Quick wins in
foodservice

1. Reduceer voedselverspilling

Naar schatting wordt 1/4 van de geproduceerde voeding weggegooid

2. Vervang door plantaardig

Vervang regelmatig de dierlijke eiwittendoor een lekkere, plantaardige eiwitbron

nl_BENL