penne boschampignons met Greenway Filetstukjes “Just like chicken”

INGREDIËNTEN

1 kg Greenway Filetstukjes “Just like chicken” (vegan)
5 kg voorgekookte penne
600 g sjalot (fijngesneden)
60 g lookpuree
2 kg boschampignons (mengeling, diepgevroren)
2 kg schorseneerstukjes (diepgevroren)
3 l sojaroom
200 g champignonfond (Maggi)
400 g rucola
2 dl olijfolie
Tijm
Maïzena
Season Peper Wild Mushroom (Verstegen)

Penne met boschampignons

20 personen

STAP 1

Verhit de olijfolie en fruit de sjalot. Doe er de lookpuree en wat tijm bij.

STAP 2

Voeg nu de groenten toe en stoof ze beetgaar.

STAP 3

Voeg de sojaroom, champignonfond en Kipstukjes toe van Greenway.

STAP 4

Serveer met pasta en werk af met rucola en Season Peper.

nl_BENL