Ovenschotel met gehakt, preipuree en kaassaus

ovenshotel met Greenway gehakt, preipuree en kaassaus

STAP 1 Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en doe ze samen met de fijngesneden prei in een kookpan. Zet voor de helft onder water en kook een kwartiertje tot de groenten zacht zijn. Giet het water af en zet de kookpan nog even op het vuur, zodat het overgebleven water nog kan uitstoven. […]

Marrokaanse tabouleh met merguez

Greenway chipolata met groentecouscous

Haal de warmte van Marokko in huis met deze kruidige merguez en frisse taboulé. De kleurrijke couscous, boordevol verse kruiden en knapperige groentjes, vormt de ideale tegenhanger voor de pittige worstjes van Greenway. Geniet van een aromatische, zonnige maaltijd die in een handomdraai op tafel staat!

Texas BBQ burger

Verwarm de oven voor op 100°. STAP 1 Meng de stukjes tomaat met de rode ui, chili peper, het sap van de limoen en avocado stukjes. Kruid af met peper en zout. STAP 2 Grill of bak de burger gedurende 1 minuut en 15 seconden aan beide zijden met een beetje vetstof op een matig […]

Greenway gourmet burger

Classic Gourmet burger met Greenway burger

STAP 1 Verwarm de oven voor op 100°. Grill of bak de burger gedurende 1 minuut en 15 seconden aan beide zijden met een beetje vetstof op een matig vuur. STAP 2 Snijd de broodjes doormidden en verwarm ze een paar minuten in de oven. STAP 3 Bak de uienringen in een beetje vetstof tot […]

Tomatensoep met balletjes

STAP 1 Draai het Greenway Gehakt tot kleine soepballetjes. Duw het gehakt hierbij niet te stevig aan om luchtige balletjes te krijgen. STAP 2 Bak de balletjes in wat vetstof in een pan en voeg ze toe aan de tomatensoep.   

‘Just like kipcurry’ met rijst

STAP 1 Kook de rijst gaar volgens de instructies op de verpakking. Snijd de ananas in blokjes, het wit van de prei in ringen, de paprika in reepjes en de chilipeper fijn (haal er wel eerst de zaadjes uit). Verdeel de broccoli in kleine roosjes. STAP 2 Bak de filetstukjes op middelhoog vuur krokant in […]

BBQ brochette met groenten

bbq brochette

Zin in een kleurrijke BBQ-traktatie? Rijg de veggie balletjes en worstjes van Greenway afwisselend met paprika, courgette, mais en rode ui op een spies, en gril ze een paar minuten. Draai regelmatig voor een perfect gegaarde, sappige brochette. Liever een frisse twist? Vervang de mais eens door asperges!

Hotdog met boerenworst

Zin in een smakelijke, luxe hotdog? Met de Boerenworst van Greenway, knapperige topping en een zoete honing-mayo zet je in een handomdraai een echte showstopper op tafel. Perfect gegrild, fris afgetopt met rucola en augurk, en afgewerkt met een pittige twist van rode peper. Smullen maar!

BBQ mix worsten met groenten

STAP 1 Verhit een grillpan of barbecue op middelhoog vuur. Grill de worsten ongeveer 5-6 minuten goudbruin en gaar, draai ze regelmatig. STAP 2 Serveer met enkele kerstomaatjes en ketchup.

BBQ-bloemkool-wings

Zin in een smoky en knapperige snack, helemaal veggie? Deze BBQ-bloemkool-wings hebben het allemaal: eerst heerlijk krokant uit de oven, daarna een rijke laag barbecuesaus. Met een snelle topping van lente-ui zet je in een handomdraai een onweerstaanbare bite op tafel. Smullen maar!

nl_BENL