Aardappelschotel met chipolata just like chicken

STAP 1 Schil de aardappelen en wortelen en snij ze in schijfjes. Snij ook de rode ui fijn. STAP 2 Doe de olijfolie in een diepe pan en bak de aardappelschijfjes samen met de gesneden wortelen en de rode ui op een matig vuur tot deze gaar zijn. Je kan eventueel even deksel op de […]
Greenway Classic burger

Zin in een echte klassieker zonder vlees? De Greenway Classic burger combineert sappige plantaardige burger, knapperige uienringen, frisse augurk en een romige mosterdmayo voor de ultieme smaakbeleving. Met een zacht, lichtjes opgewarmd broodje is elke hap genieten geblazen. Smakelijk!
Gehaktballetjes in tomatensaus

STAP 1 Snij de uien fijn en de wortels, courgettes en venkel in brunoise (blokjes). STAP 2 Verhit de vetstof in en stoof alle groenten samen met de tomatenstukjes, bouillon en de kruiden. Laat een tiental minuten pruttelen op een zacht vuur met een deksel. STAP 3 Voeg de Greenway gehaktballetjes toe aan de saus. […]
Filetstukjes met ‘fine champagne’-saus

STAP 1 Begin met de saus. Snijd de sjalotjes, de knoflook en de witloof fijn. Snijd de champignons in halve schijfjes. STAP 2 Smelt de vetstof in een pan en fruit er de sjalot in aan. Voeg er de knoflook aan toe en bak nog even. Doe er dan de fijngesneden witloof en champignons, de […]
De beste vol-au-vent

STAP 1 Verwarm de oven voor volgens de aanwijzingen op de verpakking van de bladerdeegpasteitjes. Bak de pasteitjes af net voor het serveren. STAP 2 Smelt de boter in een stoofpot met groot oppervlak op middelmatig vuur. Voeg de ajuin toe en bak deze glazig en de randjes goudbruin. STAP 3 Voeg de paddenstoelen toe […]
Cordon bleu pizzaiola

STAP 1 Zet alvast een kookpan met warm water op het vuur om straks de pasta in te koken. STAP 2 Start vervolgens met het versnijden van de groenten: snijd de kerstomaatjes in kwartjes, halveer de olijven en hak de knoflook en ui heel fijn. Doe de olijfolie in een kookpan en fruit de ui […]
Gevulde tomaat

Verwarm de oven voor op 180°. STAP 1 Meng het Greenway gehakt met fijngesneden rode ui, de witte selder, het chilipoeder, de look en peterselie STAP 2 Hol de tomaten uit en vul ze op met het mengsel. Besprenkel met olijfolie en werk af met wat peper en zout. STAP 3 Laat 25 minuten garen […]
Gehaktbroodje met puree en krieken

Verwarm de oven voor op 170°. STAP 1 Snij de ui fijn en meng het met het gehakt, de peterselie en wat peper en zout. Kneed tot een gehakt broodje. STAP 2 Vet een ovenschaal in met wat sojaboter of olijfolie en leg je gehaktbroodje in de schaal. Giet er nog wat olijfolie of (gesmolten) […]
Gegrilde Greenway burger met boontjes, witlofslaatje met dragon, bearnaisesaus en frietjes

STAP 1 Kook de boontjes en bak ze met de sjalot en boter. STAP 2 Snijd het witlof fijn en meng het met wat mayonaise en de verse, gehakte dragon. STAP 3 Grill de burger met wat vetstof in de pan. STAP 4 Serveer met frietjes en bearnaisesaus.
Greenway burger met Marokkaanse worteltjes en couscoussalade

STAP 1 Stoom de wortelschijfjes tot ze gaar zijn en bak ze in boter met de verse munt en de raz el hanout. STAP 2 Meng voor de couscoussalade de taboulé met het heet water, de olijfolie, de tomatenstukjes, komkommer, paprika, munt, koriander, pijpajuin, peper en zout. STAP 3 Bak de burgers in de pan […]
