Chili sin carne met taco’s guacamole, pijlajuin en zure room
STAP 1 Stoof de ui samen met de olijfolie en voeg vervolgens de paprikastukjes, look en courgette toe. Laat stoven tot alles beetgaar is. STAP 2 Bak het gehakt mee met de groenten. STAP 3 Meng er de tomatenstukjes bij en voeg ook de chili, het kaneel, de komijn en de groentebouillon toe. Laat gedurende […]
Bangkok beasty burger
Verwarm de oven op 100°. STAP 1 Doe de groentjes in schaal en voeg de verse gember, het limoensap, de sojasaus, de rijstazijn, de Thaïse basilicum en de rietsuiker toe. Meng alles goed. STAP 2 Maak nu de burgersaus. Meng de mayonaise of veganaise met de rode-curry-pasta, de pindakaas en de ketchup. STAP 3 Grill […]
Asian style burger
STAP 1 Bak de burgerbroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. STAP 2 Maak de creamy avocadodressing door alle ingrediënten samen te mixen. Proef en kruid bij. STAP 3 Bak de burgers in enkele minuten bruin en gaar. STAP 4 Meng sesamolie, limoensap, sojasaus, suiker en chilivlokken in een kommetje tot een geheel. Doe de […]
Aardappelschotel met chipolata just like chicken
STAP 1 Schil de aardappelen en wortelen en snij ze in schijfjes. Snij ook de rode ui fijn. STAP 2 Doe de olijfolie in een diepe pan en bak de aardappelschijfjes samen met de gesneden wortelen en de rode ui op een matig vuur tot deze gaar zijn. Je kan eventueel even deksel op de […]
Filetstukjes met ‘fine champagne’-saus
STAP 1 Begin met de saus. Snijd de sjalotjes, de knoflook en de witloof fijn. Snijd de champignons in halve schijfjes. STAP 2 Smelt de vetstof in een pan en fruit er de sjalot in aan. Voeg er de knoflook aan toe en bak nog even. Doe er dan de fijngesneden witloof en champignons, de […]
Greenway Classic burger
Verwarm de oven voor op 100°. STAP 1 Grill of bak de burger gedurende 1 minuut en 15 seconden aan beide zijden met een beetje vetstof op een matig vuur. STAP 2 Snijd de broodjes doormidden en verwarm ze een paar minuten in de oven. STAP 3 Bak de uienringen in een beetje vetstof tot […]
Gehaktballetjes in tomatensaus
STAP 1 Snij de uien fijn en de wortels, courgettes en venkel in brunoise (blokjes). STAP 2 Verhit de vetstof in en stoof alle groenten samen met de tomatenstukjes, bouillon en de kruiden. Laat een tiental minuten pruttelen op een zacht vuur met een deksel. STAP 3 Voeg de Greenway gehaktballetjes toe aan de saus. […]
De beste vol-au-vent
STAP 1 Verwarm de oven voor volgens de aanwijzingen op de verpakking van de bladerdeegpasteitjes. Bak de pasteitjes af net voor het serveren. STAP 2 Smelt de boter in een stoofpot met groot oppervlak op middelmatig vuur. Voeg de ajuin toe en bak deze glazig en de randjes goudbruin. STAP 3 Voeg de paddenstoelen toe […]
Cordon bleu pizzaiola
STAP 1 Zet alvast een kookpan met warm water op het vuur om straks de pasta in te koken. STAP 2 Start vervolgens met het versnijden van de groenten: snijd de kerstomaatjes in kwartjes, halveer de olijven en hak de knoflook en ui heel fijn. Doe de olijfolie in een kookpan en fruit de ui […]
Gevulde tomaat
Verwarm de oven voor op 180°. STAP 1 Meng het Greenway gehakt met fijngesneden rode ui, de witte selder, het chilipoeder, de look en peterselie STAP 2 Hol de tomaten uit en vul ze op met het mengsel. Besprenkel met olijfolie en werk af met wat peper en zout. STAP 3 Laat 25 minuten garen […]