Ingrédients

  • 20 wraps
  • 1,5 kg Greenway Filetstukjes “Just like chicken” (vegan)
  • 40 bladeren ijsbergsla
  • 2 Chinese kolen (in reepjes)
  • 3 komkommers (geschild,
  • ontpit en in julienne gesneden)
  • 1kg boontjes, beetgaar gekookt
  • 250 g Sambal Oelek
  • 5 teentjes knoflook (fijngehakt)
  • 30 g paprikapoeder
  • 100 g gemberpuree
  • 100 g rietsuiker
  • 200 ml rijstazijn

Wrap au poulet et kimchi

20 personen

Hoe maak je de kimchi?

ÉTAPE 1

Voor de kimchi: maak een marinade met de sambal, knoflook, het paprikapoeder, de gember, de suiker en de azijn. Voeg naar smaak ook nog wat vissaus toe.

ÉTAPE 2

Meng de Chinese kool met de komkommer en de sojascheuten en meng er de marinade onder. Voeg de boontjes toe en plaats gedurende een half uurtje in de koelkast.

ÉTAPE 3

Schep de groentjes voor gebruik uit de marinade en laat uitlekken (eventueel in een vergiet).

Hoe maak je de wrap?

ÉTAPE 1

Warm de wrap gedurende een dertigtal seconden op in de magnetron.

ÉTAPE 2

Bak de vegan kipstukjes met wat vetstof en leg op elke wrap enkele kipstukjes.

ÉTAPE 3

Leg hierop de ijsbergsla en de kimchi. Werk eventueel af met koriander.

ÉTAPE 4

Vouw de onderste helft naar het midden en vervolgens de linker- en rechterhelft. Omwikkel met boterpapier.