Ingrédients

  • 2 kg Greenway Filetstukjes “Just like chicken” (vegan)
  • 500 g wortelblokjes
  • 1 kg Parijse champignons
  • 1 kg uien (in blokjes)
  • 400 g sojaboter of margarine
  • 50 g lookpuree
  • 20 beschuiten
  • 80 g mosterd
  • 1,5 l bruin bier
  • 1,5 l water
  • 150 g perenstroop
  • Takje tijm
  • 6 blaadjes laurier
  • Peper & zou

ragoût de bœuf

20 personen

ÉTAPE 1

Bak de uien samen met de wortelblokjes tot de ui goudbruin kleurt. Voeg de look, de Kipstukjes en de fijngesneden champignons toe en bak nog een aantal minuten.

ÉTAPE 2

Voeg de tijm, laurier en het bruin bier toe samen met de perenstroop en het water.

ÉTAPE 3

Besmeer de beschuiten met mosterd en laat gedurende zo’n 10 minuten mee sudderen. Roer vervolgens alles nog eens goed door.