HOE MAAK JE DE KIMCHI?
ÉTAPE 1
Rooster de vegan broodjes enkele minuten in een broodrooster of in de oven op 180°C. Snijd indien Voor de kimchi: maak een marinade met de sambal, knoflook, het paprikapoeder, de gember, de suiker en de azijn. Voeg naar smaak ook nog wat vissaus toe.
ÉTAPE 2
Meng de Chinese kool met de komkommer en de sojascheuten en meng er de marinade onder. Voeg de boontjes toe en plaats gedurende een half uurtje in de koelkast.
ÉTAPE 3
Schep de groentjes voor gebruik uit de marinade en laat uitlekken (eventueel in een vergiet).
HOE MAAK JE DE WRAP?
ÉTAPE 1
Warm de wrap gedurende een dertigtal seconden op in de magnetron.
ÉTAPE 2
Bak de vegan kipstukjes met wat vetstof en leg op elke wrap enkele kipstukjes.
ÉTAPE 3
Leg hierop de ijsbergsla en de kimchi. Werk eventueel af met koriander.
ÉTAPE 4
Vouw de onderste helft naar het midden en vervolgens de linker- en rechterhelft. Omwikkel met boterpapier.