curry rouge thaï avec boulettes de viande méditerranéennes greenway

INGRÉDIENTS

2,5 kg Greenway Filetstukjes “Just like chicken”
5 kg Bistro groentenmix (Ardo)
200 g plantaardige vetstof zoals sojaboter of olijfolie
2 l kokosmelk
50 g rode currypasta
80 g groentebouillon
100 g rietsuiker
10 limoenblaadjes
100 g verse koriander
200 g gehakte pindanootjes (ongezouten)
Maïzena of alternatieve sausbinder

Curry rouge thaïlandais à la noix de coco

20 personen

ÉTAPE 1

Laat wat vetstof opwarmen en stoof de groenten beetgaar.

ÉTAPE 2

Voeg de kokosmelk, de rode currypasta, groentebouillon, rietsuiker en limoenblaadjes toe. Laat het mengsel licht indikken met maïzena of een alternatieve sausbinder.

ÉTAPE 3

Voeg de Gehaktballetjes toe.

ÉTAPE 4

Dien op met verse koriander of gehakte pindanootjes. Tip: Maak dit recept 100% vegan met de plant-based Kipstukjes van Greenway

fr_FRFR