bandes de pain plat comme le poulet lanières

INGRÉDIENTS

1 pakje Greenway reepjes just like chicken
2 grote flatbreads of naanbroden
1 rode ui, in ringen
handvol rucola sla
enkele kerstomaatjes, gehalveerd
verse munt, peper en zout
100 g plantaardige yoghurt
1 el limoensap + limoenpartjes ter afwerking
1/2 teentje look (optioneel)

Pain plat avec des lanières de poulet just like et une sauce au yaourt et au citron vert

15 minutes

2 personnes

ÉTAPE 1

Meng de plantaardige yoghurt met het limoensap, knoflook (indien gewenst), peper en zout. Zet koel weg.

ÉTAPE 2

Verhit een beetje olijfolie in een pan. Bak de Greenway reepjes just like chicke goudbruin en licht krokant volgens de instructies op de verpakking (zo’n 3 minuten).

ÉTAPE 3

Verwarm het flatbread kort in een droge pan of oven. Besmeer met een laagje van de yoghurtsaus. Verdeel er rucola over, gevolgd door de gebakken Greenway reepjes. Voeg de rode ui, kerstomaatjes en eventueel nog wat verse munt toe. Besprenkel met extra yoghurtsaus en werk af met wat zwarte peper.

fr_FRFR