hamburger à l'asiatique avec greenway burger

INGRÉDIENTS

2 Greenway burger buns
2 Greenway Burgers
2 handfuls of mixed lettuce
Cucumber slices
Red onion, in fine rings
Sriracha or spicy chili sauce, to taste
Optional: fresh chili pepper, sliced or roughly chopped
For the creamy avocado dressing
1 avocado
1 jar of Pa'lais Cuisine Cashew Sauce
1 bunch of coriander
1 garlic clove
juice of 0.5 to 1 lime
1 to 2 tsp sesame oil
big pinch of salt
Chili flakes to taste
For the salad
For the salad
4 spring onions, in rings
4 spring onions, in rings
1 tbsp sesame oil
lime juice to taste
1 to 2 tsp soy sauce
1 to 2 tsp soy sauce
Chili flakes to taste
1 tsp toasted sesame seeds

Hamburger à l'asiatique

35 minutes

2 personnes

ÉTAPE 1

Bak de burgerbroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.

ÉTAPE 2

Maak de creamy avocadodressing door alle ingrediënten samen te mixen. Proef en kruid bij.

ÉTAPE 3

Bak de burgers in enkele minuten bruin en gaar. 

ÉTAPE 4

Meng sesamolie, limoensap, sojasaus, suiker en chilivlokken in een kommetje tot een geheel. Doe de wortel, lente-ui en radijs in een kom en besprenkel met de sesamdressing. Proef en kruid bij. Werk af met de sesamzaadjes.

ÉTAPE 5

Smeer het onderste burgerbroodje in met een lepel creamy avocadodressing. Leg er vervolgens wat sla, de schijfjes komkommer en gebakken burger bovenop. Bedek de burger met de rest van de sla, korianderblaadjes en rode ui. Werk af naar smaak met chilipeper, sriracha en een extra lepel avocadodressing.

ÉTAPE 6

Serveer met de wortelsalade.




fr_FRFR