STAP 1
Verwarm de oven voor op 180° hetelucht (of 200° boven- en onderwarmte).Â
STAP 2
Meng de plakjes butternut, paddenstoelen en rode ui met wat olijfolie, Provençaalse kruiden, peper en zeezout. Meng ook de stukjes chipolata met een klein beetje olijfolie.
STAP 3
Haal de pizzabodems uit de verpakking en rol uit op twee bakplaten, met het bijgeleverde bakpapier.
STAP 4
Besmeer elke bodem met enkele eetlepels Pa’lais Sauce Shiitake en kruid met zwarte peper. Verdeel er de groenten en chipolata overheen.Â
STAP 5
Plaats in de oven en bak 20 minuten of tot wanneer het pizzadeeg goudbruin en krokant is en de groenten gaar zijn en bruine randjes krijgen.Â
STAP 6
Maak ondertussen de kruidenolie: Mix de blaadjes salie en peterselie met 4 eetlepels olijfolie, een flinke snuif zout en zwarte peper. Kruid bij met citroensap.Â
STAP 7
Haal de pizza uit de oven en werk af met enkele streepjes kruidenolie.