Greenway burger met Marokkaanse worteltjes en couscoussalade

Greenway gourmet burger met Marokkaansse worteltjes en couscous salade

STAP 1 Stoom de wortelschijfjes tot ze gaar zijn en bak ze in boter met de verse munt en de raz el hanout. STAP 2 Meng voor de couscoussalade de taboulé met het heet water, de olijfolie, de tomatenstukjes, komkommer, paprika, munt, koriander, pijpajuin, peper en zout. STAP 3 Bak de burgers in de pan […]

Gehaktbroodje met puree en krieken

Greenway gehaktbroodje met puree en krieken

Verwarm de oven voor op 170°. STAP 1 Snij de ui fijn en meng het met het gehakt, de peterselie en wat peper en zout. Kneed tot een gehakt broodje. STAP 2 Vet een ovenschaal in met wat sojaboter of olijfolie en leg je gehaktbroodje in de schaal. Giet er nog wat olijfolie of (gesmolten) […]

Gevulde tomaat

gevulde tomaat met Greenway gehakt en. aardappelen

Verwarm de oven voor op 180°. STAP 1 Meng het Greenway gehakt met fijngesneden rode ui, de witte selder, het chilipoeder, de look en peterselie STAP 2 Hol de tomaten uit en vul ze op met het mengsel. Besprenkel met olijfolie en werk af met wat peper en zout. STAP 3 Laat 25 minuten garen […]

Pizza bianco

pizza bianco met Greenway balletjes

STAP 1 Verwarm de oven voor op 180° hetelucht (of 200° boven- en onderwarmte).  STAP 2 Meng de plakjes butternut, paddenstoelen en rode ui met wat olijfolie, Provençaalse kruiden, peper en zeezout. Meng ook de stukjes chipolata met een klein beetje olijfolie. STAP 3 Haal de pizzabodems uit de verpakking en rol uit op twee […]

Haute Dog met gebakken chipolata

haute dog met Greenway Chipolata’s en veganaise of mayonaise

STAP 1 Verwarm de oven voor op 180°. STAP 2 Meng de gegrilde groentjes met olijfolie in een ovenschaal en laat 10 minuten garen in de oven op 180°C. STAP 3 Meng de mayonaise of vegan mayo met een truffelolie en zwarte peper. STAP 4 Bak de chipolata’s in boter of olie. We raden je […]

Stoofvlees

STAP 1 Bak de uien samen met de wortelblokjes tot de ui goudbruin kleurt. Voeg de look, de filetstukjes en de fijngesneden champignons toe en bak nog een aantal minuten. STAP 2 Voeg de tijm, laurier en het bruin bier toe samen met de perenstroop en het water. STAP 3 Besmeer de beschuiten met mosterd […]

Spaghetti puttanesca met balletjes

spaghetti puttanesca met Greenway groenteballetjes

STAP 1 Verhit wat olijfolie in een pan. Voeg de ui en tomatenstukjes toe en stoof aan. STAP 2 Voeg wat groentebouillon toe en roer even. STAP 3 Voeg de kappertjes en de olijven toe. STAP 4 Bak de balletjes apart in een pan en voeg ze vervolgens toe aan de saus. STAP 5 Kook […]

Spaghetti no regretti

spaghetti no regretti met Greenway mediterraanse balletjes

Geen spijt, wel genieten! Deze “Spaghetti no regretti” combineert knapperige courgetteslierten, verse pesto en de mediterrane balletjes van Greenway tot een lichte maar smaakvolle pasta. Met een vleugje basilicum of peterselie zet je in een handomdraai een zonnige maaltijd op tafel!

Schnitzel met spinaziestoemp en zongedroogde tomaat

schnitzel met spinaziestoemp en zongedroogde tomaat met Greenway schnitzel met wortel

STAP 1 Was de spinazie en laat goed uitlekken. Stoof de spinazie in een kookpan met open deksel. Giet het vocht af. STAP 2 Kook de aardappelen zacht en plet ze tot puree. Meng er de gare spinazie, de zongedroogde tomaatjes, boter en melk door en kruid af met peper en zout. STAP 3 Bak […]

nl_BENL