Gehaktballetjes in tomatensaus

Greenway gehaktballetjes in tomatensaus

STAP 1 Snij de uien fijn en de wortels, courgettes en venkel in brunoise (blokjes). STAP 2 Verhit de vetstof in en stoof alle groenten samen met de tomatenstukjes, bouillon en de kruiden. Laat een tiental minuten pruttelen op een zacht vuur met een deksel. STAP 3 Maak balletjes van het Greenway gehakt en voeg […]

Greenway Classic burger

Classic Gourmet burger met Greenway burger

Zin in een echte klassieker zonder vlees? De Greenway Classic burger combineert sappige plantaardige burger, knapperige uienringen, frisse augurk en een romige mosterdmayo voor de ultieme smaakbeleving. Met een zacht, lichtjes opgewarmd broodje is elke hap genieten geblazen. Smakelijk!

Cordon bleu pizzaiola

Greenway cordon bleu pizzaiola met pasta en kriel tomaatjes

STAP 1 Stoof de sjalotstukjes aan in de vetstof. Voeg hierbij de kerstomaten, kappertjes, ontpitte olijven, lookpuree en kruiden. Laat het geheel een 10-tal minuutjes op matig vuur sudderen. STAP 2 Leg de cordon bleus op bakplaten en besproei die eventueel nog even met wat vetstof.  STAP 3 Bak ze 10 à 12 minuten af […]

Gevulde tomaat

gevulde tomaat met Greenway gehakt en. aardappelen

Verwarm de oven voor op 180°. STAP 1 Meng het Greenway gehakt met fijngesneden rode ui, de witte selder, het chilipoeder, de look en peterselie STAP 2 Hol de tomaten uit en vul ze op met het mengsel. Besprenkel met olijfolie en werk af met wat peper en zout. STAP 3 Laat 25 minuten garen […]

Gehaktbroodje met puree en krieken

Greenway gehaktbroodje met puree en krieken

Verwarm de oven voor op 170°. STAP 1 Snij de ui fijn en meng het met het gehakt, de peterselie en wat peper en zout. Kneed tot een gehakt broodje. STAP 2 Vet een ovenschaal in met wat sojaboter of olijfolie en leg je gehaktbroodje in de schaal. Giet er nog wat olijfolie of (gesmolten) […]

Greenway burger met Marokkaanse worteltjes en couscoussalade

Greenway gourmet burger met Marokkaansse worteltjes en couscous salade

STAP 1 Stoom de wortelschijfjes tot ze gaar zijn en bak ze in boter met de verse munt en de raz el hanout. STAP 2 Meng voor de couscoussalade de taboulé met het heet water, de olijfolie, de tomatenstukjes, komkommer, paprika, munt, koriander, pijpajuin, peper en zout. STAP 3 Bak de burgers in de pan […]

Marrokaanse tabouleh met merguez

Greenway chipolata met groentecouscous

Haal de warmte van Marokko in huis met deze kruidige merguez en frisse taboulé. De kleurrijke couscous, boordevol verse kruiden en knapperige groentjes, vormt de ideale tegenhanger voor de pittige worstjes van Greenway. Geniet van een aromatische, zonnige maaltijd die in een handomdraai op tafel staat!

Ovenschotel met gehakt, preipuree en kaassaus

ovenshotel met Greenway gehakt, preipuree en kaassaus

STAP 1 Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en doe ze samen met de fijngesneden prei in een kookpan. Zet voor de helft onder water en kook een kwartiertje tot de groenten zacht zijn. Giet het water af en zet de kookpan nog even op het vuur, zodat het overgebleven water nog kan uitstoven. […]

Pasta met balletjes

pasta met balletjes just like chicken

STAP 1 Snij de sjalotjes in stukjes en de look fijn. Ontdoe de broccoli roosjes van de steel, verdeel ze in kleine stukjes en spoel ze even. Was de spinazie blaadjes in koud water en leg ze in een vergiet. STAP 2 Kook de penne al dente. STAP 3 Doe de olijfolie in een diepe […]

nl_BENL