Asian style burger

STAP 1 Bak de burgerbroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. STAP 2 Maak de creamy avocadodressing door alle ingrediënten samen te mixen. Proef en kruid bij. STAP 3 Bak de burgers in enkele minuten bruin en gaar. STAP 4 Meng sesamolie, limoensap, sojasaus, suiker en chilivlokken in een kommetje tot een geheel. Doe de […]
Bangkok beasty burger

Verwarm de oven op 100°. STAP 1 Doe de groentjes in schaal en voeg de verse gember, het limoensap, de sojasaus, de rijstazijn, de Thaïse basilicum en de rietsuiker toe. Meng alles goed. STAP 2 Maak nu de burgersaus. Meng de mayonaise of veganaise met de rode-curry-pasta, de pindakaas en de ketchup. STAP 3 Grill […]
Chipolata’s met savooistoemp en pickels

STAP 1 Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. STAP 2 Verwijder de buitenste bladeren en de harde kern van de savooikool. Snijd de kool in repen, spoel even en laat uitlekken. Fruit de savooikool aan in 35 gr boter en kruid met peper en zout. Zet het deksel op de kookpan […]
Chipolata’s met spinaziepuree en zongedroogde tomaat

STAP 1 Was de spinazie en verwijder de steeltjes. Stoof de spinazie zacht in een kookpot. Giet het vocht af. STAP 2 Kook de aardappelen zacht. Giet het water af en pureer ze. Meng met de spinazie, de tomaten, sojaboter en wat peper en zout. STAP 3 Bak de chipolata’s in boter of olie. We […]
Chipolata’s met gebakken aardappeltjes, erwtjes en wortelen

STAP 1 Kook de aardappelen gaar, giet af en bak ze mooi bruin in beetje vetstof. Kruid met snuifje zout. STAP 2 Doe vetstof in braadslede of kookpot en stoof de rode ui met de wortelschijfjes en de erwtjes. Kruid af met wat gedroogde tijm, peper en zout. STAP 3 Bak de chipolata’s in oven […]
Cordon bleu pizzaiola

STAP 1 Stoof de sjalotstukjes aan in de vetstof. Voeg hierbij de kerstomaten, kappertjes, ontpitte olijven, lookpuree en kruiden. Laat het geheel een 10-tal minuutjes op matig vuur sudderen. STAP 2 Leg de cordon bleus op bakplaten en besproei die eventueel nog even met wat vetstof. STAP 3 Bak ze 10 à 12 minuten af […]
Greenway Classic burger

Zin in een echte klassieker zonder vlees? De Greenway Classic burger combineert sappige plantaardige burger, knapperige uienringen, frisse augurk en een romige mosterdmayo voor de ultieme smaakbeleving. Met een zacht, lichtjes opgewarmd broodje is elke hap genieten geblazen. Smakelijk!
Gehaktballetjes in tomatensaus

STAP 1 Snij de uien fijn en de wortels, courgettes en venkel in brunoise (blokjes). STAP 2 Verhit de vetstof in en stoof alle groenten samen met de tomatenstukjes, bouillon en de kruiden. Laat een tiental minuten pruttelen op een zacht vuur met een deksel. STAP 3 Voeg de Greenway gehaktballetjes toe aan de saus. […]
Filetstukjes met ‘fine champagne’-saus

STAP 1 Begin met de saus. Snijd de sjalotjes, de knoflook en de witloof fijn. Snijd de champignons in halve schijfjes. STAP 2 Smelt de vetstof in een pan en fruit er de sjalot in aan. Voeg er de knoflook aan toe en bak nog even. Doe er dan de fijngesneden witloof en champignons, de […]
De beste vol-au-vent

STAP 1 Verwarm de oven voor volgens de aanwijzingen op de verpakking van de bladerdeegpasteitjes. Bak de pasteitjes af net voor het serveren. STAP 2 Smelt de boter in een stoofpot met groot oppervlak op middelmatig vuur. Voeg de ajuin toe en bak deze glazig en de randjes goudbruin. STAP 3 Voeg de paddenstoelen toe […]
								