Roulé méditerranéen avec tomates séchées au soleil et fromage aux herbes et morceaux de filet Greenway "Comme du poulet".

INGRÉDIENTS

20 wraps
5 avocado’s
2 bundels radijzen
800 g kruidenkaas
250 g artisjokbodems
400 g maïs
250 g kerstomaten
150 g jonge bladsla
6 dl soya cuisine (op te kloppen, Alpro)
400 g mild & creamy
(alternatief natuuryoghurt, Alpro)
Spicemix del mondo chimichurri PURE (Verstegen)
Spicemix del mondo mediterraé PURE (Verstegen)
Sel et poivre

Wrap méditerranéen avec tomates séchées et fromage aux herbes

20 personnes

ÉTAPE 1

Grill de wrap.

ÉTAPE 2

Bak alle groenten samen met de look in een andere pan.

ÉTAPE 3

Klop de soja cuisine op en meng met de mild & creamy. Kruid af met de chimichurri spicemix, peper en zout.

ÉTAPE 4

Stoom de artisjok en snijd in reepjes.

ÉTAPE 5

Bestrijk de wrap met de roommengeling en verdeel de garnituren (kerstomaten, artisjokreepjes, avocado in schijfjes, radijzen in kwartjes, maïs en kruidenkaas).

ÉTAPE 6

Snijd een rode ui in halve maantjes en marineer ze met rijstazijn.

ÉTAPE 7

Werk af met de mediterraé spicemix en de jonge bladsla.

fr_FRFR