Ingrédients

  • 2 kg Greenway Gehaktballetjes
  • 5 venkelknollen
  • 500 g wortels
  • 500 g courgette
  • 5 kg tomatenstukjes
  • 400 g ui
  • 40 g lookpuree
  • 100 g groentebouillon
  • 4 g rozemarijn
  • 4 g tijmpeper
  • Matière grasse comme du beurre de soja ou de l'huile d'olive
  • Sel

Boulettes de viande à la sauce tomate

20 personnes

ÉTAPE 1

Coupez finement les oignons et découpez les carottes, courgettes et fenouil en brunoise (petits dés).

ÉTAPE 2

Verhit de vetstof in en stoof de groenten samen met de bouillon en de kruiden. Laat een tiental minuten pruttelen op een zacht vuur met een deksel.

ÉTAPE 3

Voeg de tomatenstukjes toe en de Gehaktballetjes van Greenway. Laat nog 10 minuten verder sudderen op een zacht vuurtje.

ÉTAPE 4

Kruid naar smaak met peper en zout.