Ingrédients
- 2 kg Greenway Gehaktballetjes
- 5 venkelknollen
- 500 g wortels
- 500 g courgette
- 5 kg tomatenstukjes
- 400 g ui
- 40 g lookpuree
- 100 g groentebouillon
- 4 g rozemarijn
- 4 g tijmpeper
- Matière grasse comme du beurre de soja ou de l'huile d'olive
- Sel
Boulettes de viande à la sauce tomate
20 personnes
ÉTAPE 1
Coupez finement les oignons et découpez les carottes, courgettes et fenouil en brunoise (petits dés).
ÉTAPE 2
Verhit de vetstof in en stoof de groenten samen met de bouillon en de kruiden. Laat een tiental minuten pruttelen op een zacht vuur met een deksel.
ÉTAPE 3
Voeg de tomatenstukjes toe en de Gehaktballetjes van Greenway. Laat nog 10 minuten verder sudderen op een zacht vuurtje.
ÉTAPE 4
Kruid naar smaak met peper en zout.