Tagine soline avec des morceaux de filet Greenway "Comme du poulet".

INGRÉDIENTS

20 st. Greenway witte worst met tuinkruiden (vegetarisch)
3,5 kg Vergeten Groentenmix (Ardo)
2 kg tomatenstukjes (gepeld)
400 g gedroogde abrikozen
300 g plantaardige vetstof zoals sojaboter of olijfolie
1,5 kg fijne boontjes
0,8 l water
100 g groentebouillon
120 g Medina-kruiden (Verstegen)
80 g verse munt of koriander (of mengeling)
Harissa

Tajine

20 personen

ÉTAPE 1

Laat wat vetstof opwarmen, voeg het water en de bouillon toe en stoof de groenten beetgaar.

ÉTAPE 2

Voeg de tomatenstukjes, abrikozen, Medina-kruiden en verse munt of koriander (of een mengeling) toe en laat nog 15 minuten garen op een zacht vuur.

ÉTAPE 3

Bak de Chipolata’s van Greenway op de bakplaat of in de oven. Voeg ze toe aan de tajine.

ÉTAPE 4

Dien op met couscous.

fr_FRFR