escalope aux épinards ragoût et tomates séchées au soleil avec Greenway escalope à la carotte

INGRÉDIENTS

400 g jonge spinazieblaadjes
12 grote aardappelen
20-tal half-zongedroogde tomaatjes
80 g boter
0,5 dl melk
peper en zout
2 eetlepels bakboter of olijfolie
wat pijnboompitjes om te versieren, optioneel

Escalope de porc au ragoût d'épinards et tomates séchées

35 minutes

4 personnes

ÉTAPE 1

Was de spinazie en laat goed uitlekken. Stoof de spinazie in een kookpan met open deksel. Giet het vocht af.

ÉTAPE 2

Kook de aardappelen zacht en plet ze tot puree. Meng er de gare spinazie, de zongedroogde tomaatjes, boter en melk door en kruid af met peper en zout.

ÉTAPE 3

Bak de schnitzels in een beetje vetstof. De beste methode is om ze eerst op een hoog vuur aan beide kanten mooi aan te korsten en vervolgens het vuur lager te zetten en dan nog enkele minuten verder te laten garen. Perfecte schnitzels gegarandeerd!

ÉTAPE 4

Serveer de stoemp met de schnitzels en versier eventueel met een handje geroosterde pijnboompitten.

fr_FRFR