kebab burger avec Greenway "just like chicken" et sauce eriyaki

INGRÉDIENTS

2 avocado’s
Een handvol verse koriander
Sap van 1/2 citroen
4 x Violife Gouda slice
4 x vegan brioche broodjes
5 el teriyaki saus
200 gr koolsla (geraspte rode kool/witte kool/wortel)
2 el vegan Griekse yoghurt

Kebab burger avec salade de chou

30 minutes

2 personnes

ÉTAPE 1

Rooster de vegan broodjes enkele minuten in een broodrooster of in de oven op 180°C. Snijd indien nodig horizontaal doormidden.

ÉTAPE 2

Verhit een anti aanbakpan met een scheutje olijfolie. Scheur de Greenway “just like chicken” stukjes in kleinere stukken. Bak gaar en voeg de teriyaki saus toe. Kruid met peper en zout. Roerbak een paar minuten zodat alle stukjes een laagje saus krijgen. Maak dan 4 hoopjes in de pan. Leg op elk hoopje een Violife Gauda slice en zet het vuur uit. Laat de kaas smelten (eventueel met het deksel op de pan).

ÉTAPE 3

Meng de koolsla met de vegan Griekse yoghurt. Kruid met peper en zout. 

ÉTAPE 4

Mix de avocado en de koriander met een staafmixer tot een sausje. Kruid naar smaak met peper, zout en citroensap naar smaak.

ÉTAPE 5

Smeer het avocadosausje op de onderste delen van de broodjes (optioneel: besmeer ook de bovenste) en beleg met de “kebab” en koolsla. Smakelijk.

fr_FRFR