tikka masala avec boulettes

INGRÉDIENTS

2 el maïsolie
1 ajuin (fijngesneden)
25 g gember (fijngesneden)
2 teentjes look (fijngesneden)
1 kruidnagel (fijngehakt)
1 kaneelstokje
1 tl kurkuma
1 mespuntje chilipoeder
1 el garam massala
450 g tomatenstukjes
100 g volle yoghurt of kokosyoghurt
3 el amandelpasta
Coriandre fraîche
Groentebouillon

Tikka Masala indien avec boulettes

4 personnes

ÉTAPE 1

Verhit wat olie in een kookpot en stoof de gesnipperde ui goudbruin.

ÉTAPE 2

Voeg de gember, look en overige kruiden bij de ui en laat even meebakken op een zacht vuur.

ÉTAPE 3

Voeg de tomatenstukjes toe en laat nog 10 minuten sudderen.

ÉTAPE 4

Meng er de yoghurt, amandelpasta en broccoliballetjes bij en laat nog een vijftal minuten pruttelen.

ÉTAPE 5

Garnir de coriandre fraîche et servir avec du riz ou du naan.

fr_FRFR