haute dog avec Chipolatas Greenway et veganaise ou mayonnaise

INGRÉDIENTS

4 hotdogbroodjes
1 courgette
1 poivron rouge
1 oignon rouge
½ dl olijfolie
100 g veganaise of mayonaise
Scheutje truffelolie
Peper
100g rucola

Haute Dog avec chipolata frit, légumes grillés, oignon rouge et mayo à la truffe

40 minutes

5 hotdogs

Verwarm de oven voor op 180°.

ÉTAPE 1

Snij de courgettes verticaal in lange, dunne repen. Snij ook de paprika in reepjes en de ui in stukjes. Meng met wat olijfolie in een ovenschaal en laat 25 minuten garen in de oven op 180 °C.

ÉTAPE 2

Meng de mayonaise of veganaise met een scheutje truffelolie en zwarte peper.

ÉTAPE 3

Faire frire les chipolatas dans du beurre ou de l'huile. Nous vous recommandons de saisir d'abord les chipolatas à feu vif de tous les côtés, puis de les faire cuire à feu doux.

ÉTAPE 4

Faire frire les chipolatas dans du beurre ou de l'huile. Nous vous recommandons de saisir d'abord les chipolatas à feu vif de tous les côtés, puis de les faire cuire à feu doux.

fr_FRFR