Boulettes de viande à la sauce tomate de Greenway

INGRÉDIENTS

1 venkelknol
100 g wortels
100 g courgette
1 kg tomatenstukjes
100 g ui
10 g lookpuree
20 g groentebouillon
rozemarijn en tijm
vetstof zoals sojaboter of olijfolie
Poivre et sel
Aardappelpuree

Boulettes de viande à la sauce tomate

20 minuten

4 personnes

ÉTAPE 1

Snij de uien fijn en de wortels, courgettes en venkel in brunoise (blokjes).

ÉTAPE 2

Verhit de vetstof in en stoof alle groenten samen met de tomatenstukjes, bouillon en de kruiden. Laat een tiental minuten pruttelen op een zacht vuur met een deksel.

ÉTAPE 3

Voeg de Greenway gehaktballetjes toe aan de saus. Laat nog 10 minuten verder sudderen op een zacht vuurtje.

ÉTAPE 4

Kruid naar smaak met peper en zout. Serveer met aardappelpuree.

fr_FRFR