tacos au chili sin carne's avec de la viande hachée Greenway

INGRÉDIENTS

12 taco’s
3 uien fijngesneden
2 paprika’s (1 rode, 1 gele) zonder zaadlijsten en in stukjes gesneden
1 courgette fijngesneden
2 teentjes look fijngesneden
2 el olijfolie
800 gram tomatenstukjes in blik
1,5 tl komijnpoeder
1 tl kaneelpoeder
½ tl chilipeder
Beetje groentebouillon
4 steeltjes pijpajuin
200 gram guacamole
Optioneel: 100 gram zure room

Chili sin carne avec tacos, guacamole, oignon et crème aigre

30 minutes

4 personnes

ÉTAPE 1

Stoof de ui samen met de olijfolie en voeg vervolgens de paprikastukjes, look en courgette toe. Laat stoven tot alles beetgaar is.

ÉTAPE 2

Bak het gehakt mee met de groenten.

ÉTAPE 3

Meng er de tomatenstukjes bij en voeg ook de chili, het kaneel, de komijn en de groentebouillon toe. Laat gedurende 10 minuten stoven op een zacht vuur.

ÉTAPE 3

Dien op met harde tacoschelpen, guacamole, pijpajuin en eventueel wat zure room.

fr_FRFR