en fr nl
Great Vegetarian food

Over ons

Greenway wil zoveel mogelijk mensen laten kennis maken met zijn creatieve vegetarische keuken omdat we ervan overtuigd zijn dat het lekker, gezond en duurzaam is! Op vraag van verschillende klanten in het restaurant naar welke vleesvervangers we gebruiken en waar ze deze kunnen kopen, ontwikkelde Paul Florizoone in 2009 een gamma vegetarische producten voor de consumentenmarkt.

Hij ging hiervoor in zee met de winkelketen Delhaize. Het gamma van Greenway kreeg de naam “The Irresistible Vegetarian” en werd meteen een groot succes. Vegetariër, flexitariër en ja, zelfs de raséchte vleeseters vinden gemakkelijk hun weg naar de rayon met vleesvervangers van Greenway.

Je vindt er een vegetarische alternatief voor klassiekers zoals stoofvlees of Vol-au-vent, alsook basisvleesvervangers waarmee je eindeloos allerlei heerlijke gerechten kan klaarmaken. Wat dacht je van Marokkaanse salade met Falafel, Rode Curry met kokos en oriental chick’pieces of Pasta met Broccoli en smoked bacon? Het assortiment kan verschillen naargelang het zomer-of winterseizoen.

Gw 6packs