Verrassend lekker voor thuis

Bij Greenway willen we zoveel mogelijk mensen laten kennismaken met de creatieve vegetarische keuken. Daarom hebben we een uniek assortiment veggie producten ontwikkeld voor thuis, exclusief verkrijgbaar bij Delhaize. Het assortiment kan verschillen per winkel en naargelang het zomer- of winterseizoen.

Greenway @ Delhaize

Al onze Greenway producten zijn eenvoudig te bereiden en vooral verrassend lekker!

Plant-based Gourmet

Gourmetpakket, exclusief ontwikkeld voor de feestdagen. Inhoud: mix van vegan miniburgers, balletjes en minichipolata’s.

De balletjes en miniburgers zijn ook in aparte verpakking verkrijgbaar.

Vegan

Duo Gourmet

Gourmetpakket, exclusief ontwikkeld voor de feestdagen in co-branding met Delhaize Belgium. Delhaize neemt hierbij de aanlevering van het gevogelte voor zijn rekening.

Met dit laagdrempelig flexpakket proberen we zoveel mogelijk mensen te overtuigen van een (deels) plant-based levenswijze en doen we zo samen de vleesconsumptie verder dalen.

Inhoud: Miniburgers, gemarineerde bloemkool-curryballetjes, kippenlapjes en kippenworstjes.

VEGAN + MEAT

Balletjesmix

Gemarineerde balletjes: 100% plant-based and full of taste! Ideaal voor de warme gourmetmomenten met vrienden of familie.

VEGAN

Miniburgers

Gepaneerde miniburgers. Een echte topper voor rasechte vleesliefhebbers en plant-based fans!

VEGAN

Boomstammetje

Greenway lanceert het allereerste plant-based boomstammetje in de rekken van Delhaize. Deze klassieker is minstens even lekker als de versie met vlees en wordt dagelijks vers bereid op basis van Greenway Gehakt (o.b.v. erwteneiwitten) en heerlijke vegan kaas. Net als de andere producten van Greenway wordt het boomstammetje verrijkt met vitamine B12 en ijzer en is het product 100% CO2-neutraal. Lekker eten en je ecologische voetafdruk beperken? Dat doe je met Greenway! 100% Belgisch, plant-based & the real deal!

Diepgevroren groenteballetjes

Gezond en sappig groenteballetje dat jouw verwachtingen ongetwijfeld overtreft. Gemaakt met heel wat groentjes zoals wortels, erwten en groene bonen, en een echte topper bij de apéro of in de meest uiteenlopende gerechten. Denk maar aan een smakelijke toevoeging bij je pastasauzen of een heerlijk broodje met deze balletjes. In één diepvriesverpakking zitten ongeveer 20 balletjes.

Diepgevroren broccoliballetjes

Puur, smaakvol balletje met broccoli en zachte kruiden. Heerlijk voor bij de apéro met een dipsausje, maar ook een topper in een pitabroodje, wrap, salade of curry. Geproduceerd zonder soja of tarwe. Verrijkt met vitamine B12 en ijzer. Minstens 365 dagen houdbaar bij – 18 °C. In één diepvriesverpakking zitten ongeveer 20 balletjes.

Diepgevroren Greenway Burger

Onze legendarische Greenway Burger in een handige diepvriesverpakking van 5 stuks. Versbereid, vlot ingevroren en minstens 365 dagen houdbaar bij – 18 °C. Het perfecte plantaardige alternatief voor al je favoriete burgerbereidingen, zonder soja of tarwe en verrijkt met vitamine B12 en ijzer. Plant-based & the real deal!

Greenway Merguez

Klassiek merguezworstje met Maghrebijnse kruiding voor op de barbecue, grill of pan, maar dan 100% plant-based. Een ongetwijfelde topper voor het aanstormende barbecueseizoen. Heerlijk op een broodje of met een side dish met couscous en granaatappel.

Greenway Chipolata

Nieuw in de plant-based family van Greenway: de Greenway Chipolata, een echte Vlaamse klassieker die in de smaak valt bij jong en oud. Of je ‘m nu serveert met appelmoes en puree of als haute-dog, je zal versteld staan van z’n heerlijke smaak.
Meer info

Greenway Gehakt

Maak vanaf nu al je gehaktbereidingen 100% plant-based. Het verrassend lekkere gehakt van Greenway heeft een rijke textuur én een nog rijkere smaak, waardoor het nauwelijks te onderscheiden is van vleesgehakt. Het perfecte ingrediënt voor jouw pastasauzen, balletjes of gevulde groenten? Greenway Gehakt natuurlijk!
Meer info

Greenway Burger

De lekkere smaak van vlees, maar dan 100% plantaardig? Nice to meat you, Greenway Burger! Pik ‘m nu op in je supermarkt of ontdek hem in de Greenway resto’s. 100% plant-based, 100% tasty! Wedden dat het smaakt?
Meer info

Greenway Falafel Traditional

Smakelijke falafels, ideaal voor salades en wraps.

vegan & bio

Greenway filetstukjes “just like chicken”

Greenway filetstukjes “just like chicken” op basis van Europese soja. Heerlijk van smaak en perfect van beet.

vegan

Geen zin om te koken?

Heb je geen zin om te koken? Laat ons dat dan voor je doen! Kom naar één van onze restaurants en laat je heerlijk verwennen door onze Greenway medewerkers.

Bekijk hier het menu van onze restaurants!