INGREDIËNTEN
- 3 kg Greenway Filetstukjes “Just like chicken” (vegan)
- 1,5 kg noedels (zonder ei)
- 750 g paksoi
- 750 g woudpaddenstoelen mix (Ardo)
- 750 g rode ui
- 750 g peultjes
- 500 g lookpasta
- 1 l olijfolie
- 5 dl saké
- 5 dl sojasaus
- Konstante pezo (Verstegen)
- Specerijenmix voor kip Japans (PURE)
- Rijstazijn
Japanse noedels met paksoi, champignons en saké
20 personen
STAP 1
Bak de Kipstukjes aan met de specerijenmix voor kip.
STAP 2
Bak alle groenten samen met de look in een andere pan.
STAP 3
Meng alles samen en breng op smaak met sojasaus en saké.
STAP 4
Kook de noedels volgens de instructies op de verpakking en laat uitlekken.
STAP 5
Frituur enkele noedels als garnituur.
STAP 6
Snijd een rode ui in halve maantjes en marineer ze met rijstazijn.
STAP 7
Dresseer alles op een bord.