INGREDIËNTEN

  • 3 kg Greenway Filetstukjes “Just like chicken” (vegan)
  • 1,5 kg noedels (zonder ei)
  • 750 g paksoi
  • 750 g woudpaddenstoelen mix (Ardo)
  • 750 g rode ui
  • 750 g peultjes
  • 500 g lookpasta
  • 1 l olijfolie
  • 5 dl saké
  • 5 dl sojasaus
  • Konstante pezo (Verstegen)
  • Specerijenmix voor kip Japans (PURE)
  • Rijstazijn

Japanse noedels met paksoi, champignons en saké

20 personen

STAP 1

Bak de Kipstukjes aan met de specerijenmix voor kip.

STAP 2

Bak alle groenten samen met de look in een andere pan.

STAP 3

Meng alles samen en breng op smaak met sojasaus en saké.

STAP 4

Kook de noedels volgens de instructies op de verpakking en laat uitlekken.

STAP 5

Frituur enkele noedels als garnituur.

STAP 6

Snijd een rode ui in halve maantjes en marineer ze met rijstazijn.

STAP 7

Dresseer alles op een bord.