INGREDIËNTEN
- 300 g vetstof
- 3,5 kg Ardo Vergeten Groenten mix
- 1,5 kg fijne boontjes
- 0,8 L water
- 100 g groentenbouillon
- 2 kg tomaatstukjes
- 400 g gedroogde abrikoos
- 120 g Verstegen Medina kruiden
- 80 g verse munt/verse koriander
- 60 st Greenway chipolata’s 40 g
Chipolata met groentecouscous
30 minuten
20 personen
STAP 1
Bak de groentjes in de vetstof, doe er water en groentenfond bij en laat groenten beetgaar stoven.
STAP 2
Doe er de tomaatstukjes, abrikoos, Medina kruiden en verse munt en koriander bij en laat nog 15 min koken op zacht vuur.
STAP 3
Bak de Greenway worsten in hete luchtoven of op bakplaat en voeg ze bij de tajine.
STAP 4
Opdienen met couscous.