INGREDIËNTEN

  • 300 g vetstof
  • 3,5 kg Ardo Vergeten Groenten mix
  • 1,5 kg fijne boontjes
  • 0,8 L water
  • 100 g groentenbouillon
  • 2 kg tomaatstukjes
  • 400 g gedroogde abrikoos
  • 120 g Verstegen Medina kruiden
  • 80 g verse munt/verse koriander
  • 60 st Greenway chipolata’s 40 g

 

 

Chipolata met groentecouscous

30 minuten

20 personen

STAP 1

Bak de groentjes in de vetstof, doe er water en groentenfond bij en laat groenten beetgaar stoven.

STAP 2

Doe er de tomaatstukjes, abrikoos, Medina kruiden en verse munt en koriander bij en laat nog 15 min koken op zacht vuur.

STAP 3

Bak de Greenway worsten in hete luchtoven of op bakplaat en voeg ze bij de tajine.

STAP 4

Opdienen met couscous.