INGREDIËNTEN

  • 2 kg Greenway fijngehakt
  • 200 g plantaardige vetstof
  • 0,5 kg ajuinblokjes
  • 1 kg courgetteblokjes
  • 1 kg paprikablokjes
  • 4 kg tomaatstukjes uit blik
  • 1 kg kidneybonen (voorgekookt)
  • 80 g groentebouillon
  • 40 g lookpuree
  • 50 g komijnpoeder
  • 20 g kaneelpoeder
  • 10 g cayennepeper
  • verse koriander en wat zure room of vegan alternatief om af te werken

Chili sin carne

20 personen

STAP 1

Stoof de groenten aan in de vetstof. Voeg er de tomaatstukjes, de kidneybonen, de bouillon en de kruiden toe en laat het geheel een 30-tal minuten verder garen op zacht vuur. Voeg er de laatste 10 minuten ook het Greenway fijngehakt bij.

STAP 2

Werk af met zure room en verse koriander.