STAP 1
Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier. Meng het gehakt met de heel fijn gesneden groenten, de kruiden en de fijngesneden bladpeterselie.
STAP 2
Snijd de ronde bladerdeegvellen in vier horizontale en vier verticale plakjes, zodat je vierkantjes van ongeveer 7 x 7 centimeter krijgt (behalve de stukjes aan de buitenkant, die wat afgerond zijn).
STAP 3
Leg op elk vierkantje bladerdeeg wat van het bereid gehakt (ca. 1 eetlepel) en zorg ervoor dat je aan elke kant nog 1 centimeter openlaat. Als je wilt, kun je hier ook wat ketchup en/of mosterd overheen doen. Dit geeft een extra touch aan je worstenbroodjes en maakt ze lekker smeuïg.
STAP 4
Vouw de plakjes bladerdeeg dicht. Druk de randen goed aan. Versier de bladerdeeghapjes eventueel nog met wat pitten en/of zaadjes en bak 15 minuten in de voorverwarmde oven tot ze goudbruin zijn.