4
Vegetarisch

INGREDIËNTEN

  • 2 pakjes Greenway Gehakt (vegan)
  • 4 grote tomaten
  • 1 aubergine
  • 2 eieren
  • 1 kleine ui (fijngesneden)
  • 1 teentje look (fijngesneden)
  • 40 g paneermeel
  • Olijfolie
  • Griekse kruiden
  • Peper & zout

Alle recepten

Gevulde tomaten

WERKWIJZE?

Stap 1

Hol de tomaten uit.

Stap 2

Schil de aubergines, snij ze fijn en meng ze onder de fijngesneden look en ui.

Stap 3

Meng het plant-based Gehakt met wat olijfolie, de fijngesneden aubergines, ui, look, ei, paneermeel en Griekse kruiden. Breng op smaak met peper.

Stap 4

Vul de tomaten met de gehaktmix en plaats in een ovenschaal. Kruid met peper en zout en besprenkel met wat olie.

Stap 5

Bak gedurende 30 minuten op 180 °C in een heteluchtoven.

Download de pdf