Ingrédients

  • 100 g ijsbergsla
  • 1 oignon rouge
  • 1/2 komkommer
  • 400 g diepvries Greenway kebab
  • 1 càs beure végétal ou d'huile d'olive
  • 4 porties gebakken frietjes
  • 160 geraspte kaas
  • 20-tal schijfjes jalapeño-chilipepertjes
  • 60 g knoflooksaus
  • 60 g andalousesaus
  • 10 g bladpeterselie

Pauls kapsalon

25

4

ÉTAPE 1

Verwarm een heteluchtoven op 200 °C. Snijd de ijsbergsla en de rode ui in dunne reepjes en de komkommer in kleine blokjes. Bak de kebab 5 minuten in een pan met vetstof terwijl je af en toe roert.

ÉTAPE 2

Doe de gebakken kebab boven op de frietjes in een ovenschaal en verdeel er de geraspte kaas overheen. Zet de schaal in de oven totdat de kaas mooi over de kebab en frietjes is gesmolten.

ÉTAPE 3

Haal uit de oven en bestrooi met de fijngesneden ui, komkommer, ijsbergsla en wat schijfjes jalapeño-chilipeper. Werk af met knoflooksaus, andalousesaus en fijngesneden bladpeterselie.