pâtes aux boulettes de viande comme le poulet

INGRÉDIENTS

500g penne
2 el olijfolie
2 sjalotten
2 teentjes look
2 broccoli
500g Jonge spinazie blaadjes
1 plantje Basilicum
0,5l room of plantaardige room
1 groentenbouillon blokje of 10g groentenbouillon poeder
Parmezaanse kaas of een plantaardig alternatief

Pâtes aux boulettes de viande comme le poulet

35 minutes

4 personnes

ÉTAPE 1

Snij de sjalotjes in stukjes en de look fijn. Ontdoe de broccoli roosjes van de steel, verdeel ze in kleine stukjes en spoel ze even. Was de spinazie blaadjes in koud water en leg ze in een vergiet.

ÉTAPE 2

Kook de penne al dente.

ÉTAPE 3

Doe de olijfolie in een diepe pan (waar deksel op past) en stoof de sjalotten paar minuutjes op middelhoog vuur tot ze beginnen aan te kleuren. Doe er de Greenway balletjes Just Like Chicken, de fijngesneden look en de broccoli roosjes bij en laat 5tal minuten op zacht vuur verder stoven met deksel op de pan. Voeg er nu de jonge spinazie blaadjes bij, samen met de room, groentenbouillon en de verse basilicum. Meng het geheel en laat nog paar minuten op zacht vuur.

ÉTAPE 4

Meng de gekookte penne door de saus en dien op met wat Parmesaanse kaas of een vegan alternatief.

ONTDEK OOK

Onze andere nieuwe producten: Chipolata just like chicken, Falafel spinazie, …

fr_FRFR