Pizzaiola de cordon bleu Greenway avec pâtes et tomates bantam

INGRÉDIENTS

20 Greenway vegan cordon bleus
100 g plantaardige vetstof
500 g sjalotstukjes diepvries
2,5 kg diepgevroren kerstomaten of tomatenstukjes in blik
100 g kappertjes
500 g ontpitte zwarte olijven
30 g lookpuree
50 g verse basilicum
10 g oregano
peper en zout
wat verse basilicum ter afwerking
2,5 kg tagliatelle
1 dl olijfolie
400 g Parmesaanse kaas

Cordon bleu pizzaiola

40 minutes

20 personen

ÉTAPE 1

Stoof de sjalotstukjes aan in de vetstof. Voeg hierbij de kerstomaten, kappertjes, ontpitte olijven, lookpuree en kruiden. Laat het geheel een 10-tal minuutjes op matig vuur sudderen.

ÉTAPE 2

Leg de cordon bleus op bakplaten en besproei die eventueel nog even met wat vetstof. 

ÉTAPE 3

Bak ze 10 à 12 minuten af in de oven op 200°C tot de temperatuur in de kern 72°C bereikt.

ÉTAPE 4

Kook de pasta. Giet af en meng met de kerstomatensaus.

ÉTAPE 5

Dien de cordon bleus op met saus en werk eventueel af met wat verse basilicum.

fr_FRFR