Ingredients

  • 2 kg Greenway Gehaktballetjes (vegetarisch)
  • 5 venkelknollen
  • 500 g wortels
  • 500 g courgette
  • 5 kg tomatenstukjes
  • 400 g ui
  • 40 g lookpuree
  • 100 g groentebouillon
  • 4 g rozemarijn
  • 4 g tijmpeper
  • vetstof zoals sojaboter of olijfolie
  • Salt

Meatballs in tomatosauce

20 persons

STEP 1

Snij de uien fijn en de wortels, courgettes en venkel in brunoise (blokjes).

STEP 2

Verhit de vetstof in en stoof de groenten samen met de bouillon en de kruiden. Laat een tiental minuten pruttelen op een zacht vuur met een deksel.

STEP 3

Voeg de tomatenstukjes toe en de Gehaktballetjes van Greenway. Laat nog 10 minuten verder sudderen op een zacht vuurtje.

STEP 4

Kruid naar smaak met peper en zout.