Vanaf nu ook in de supermarkt

Over ons

De wereld moet je proeven

Paul FlorizooneHet Greenway-verhaal is een ode aan de wereldkeuken.

Paul Florizoone is net afgestudeerd en wil de wereld zien. Hij reist naar India en krijgt al snel de smaak te pakken van de rijke vegetarische keuken. Wat toen in schril contrast stond met het schrale aanbod in België. Onder het motto ‘de wereld moet je proeven' ziet Greenway dan ook kort erna (in 1997) het levenslicht: de vegetarische wereldkeuken in een trendy jasje voor een zacht prijsje.

Het V-verhaal blijkt een succes en Greenway Leuven opent zijn deuren in 2004. Ook het publiek weet het concept te smaken: zo onderscheidt EVA (Ethisch Vegetarisch Alternatief) Greenway in 2004 met de Gouden Wortel. Of hoe ‘konijnenvoer' ook een streling voor de tong kan zijn.

In 2007 bedenkt Paul Florizoone voor Delhaize de vegetarische Chefmenu's: originele, kant-en-klare vegetarische gerechten met een creatief, exotisch tintje. Waardoor voortaan een ruimer publiek kan genieten van de Greenway of life.

En ook vandaag nog blijft Greenway pionieren. Deze maal met een reeks vegetarische basisproducten onder eigen merk. Te vinden bij Delhaize, te proeven bij je thuis.

Eet smakelijk!

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief