INGREDIËNTEN

  • 10 Greenway Burger
  • 10 hamburger broodjes
  • 300 g Ardo avocadoblokjes
  • 300 g Ardo gebakken uienringen
  • 3 tomaten
  • 2 rode uien
  • 200 g gemengde salade
  • 350 g Bbq aioli
  • Serveren met cornribs

BBQ aioli

  • 300 g veganistische aioli
  • 50 g Ardo BBQ kruidenmix
  • Gerookt paprikapoeder

Cornribs

  • 20 maïskolven
  • 100 g boter
  • 30 g mexicaanse kruidenmix
  • 1dl zure room
  • 0,5dl sriracha mayonaise
  • Enkele microblaadjes als decoratie

 

 

Greenway BBQ Burger

40 minuten

10 personen

STAP 1

Maak een mix van avocadoblokjes, tomatenblokjes, plakjes rode ui, citroensap, een snufje chilivla, peper en zout.

STAP 2

Bak de Ardo uienringen in een pan of oven.

STAP 3

Bak de Greenway burgers in een oven, pan of op de grill.

STAP 4

Verwarm de hamburger broodjes.

STAP 5

Stel de burger samen met broodje, burger, groentemix, gebakken uitjes, BBQ aioli en salade.

STAP 6

Kruid de cornribs met de boter en de Mexicaanse kruidenmix en bak ze 10-14 minuten op 180°C.

STAP 7

Serveer de cornribs als bijgerecht, versier met de zure room, sriracha mayo & microblaadjes.